Mångsidigt system

Förutom maskiner erbjuder vi också programapplikationer. Kärnan i allt är Beacon styrsystemet, som förändras enligt situation. Också efteråt då situationerna utvecklas. Med hjälp av systemet kan vi sammanställa olika tekniker för våra egna linjer. Ibland räcker endast en flyttbar kassett utan nedre stomme. Ibland behövs robotar och effektiva transportörsytem. Compact Line systemet flexar enligt situation.
Bekanta er med de olika nedanstående lösningarna som vi har utvecklat tillsammans med våra kunder.

Tid är pengar

Ibruktagningen av linjen får inte ta länge. Compact linjerna levereras kompletta och testade. Installationen av dem går väldigt snabbt.

Vad är ditt behov?

Hittade du en passande programapplikation? Eller skulle man göra det på något annat sätt? Ta kontakt, så funderar vi tillsammans på en lösning som passar för just det här fallet.

  • Beacon

Beacon Factory.

Ett styrsystem som täcker alla behov

Ett modernt styrsystem

Beacon Factory är planerad för rullformningslinjer. Det kan vara en handenhet eller ett helhetssystem för flera linjer. Den kan kopplas ihop med produktion kontrollsystem och den möjliggör fjärrunderhåll anslutning. Den anpassar sig till operatören eller servicebehoven och erbjuder produktionschefen ett omfattande urval av verktyg och rapporter.

Trådlösa förbindelser

Compact teknologin erbjuder flexibilitet och t.o.m. flyttbarhet. Styrsystemet får inte begränsa det på något sätt. Trådlösa förbindelser är nutid och också säkra. Opererandet av maskinen är möjligt med en trådlös handenhet. Information kan avläsas och matas in trådlöst via PC, tablet eller t.o.m. med mobiltelefonen.

Mängder med egenskaper

Beacon Factory erbjuder många utvecklade verktyg. I den går det att spara uppgifter om kunderna, materialen och beställningarna. Den rapporterar och räknar sifferkoder från produktionen. Den minns tidigare beställningar och nya kan matas in via nätförbindelsen t.ex. från försäljningskontoret.

Låt oss berätta mera

Det här verkar kanske komplicerat. Låt oss överraska positivt. Vi gör den till en just sådan, som uppfyller behoven. Inte mera eller mindre. Och den är inte alls dyr.