Monipuolinen järjestelmä

Koneiden lisäksi tarjoamme myös sovelluksia. Kaiken ydin on Beacon ohjausjärjestelmä, joka muuntuu tilanteen mukaan. Myös jälkeenpäin, kun tilanteet kehittyvät. Voimme yhdistellä sen avulla erilaista tekniikkaa omiin linjoihimme. Joskus riittää pelkkä siirrettävä kasettiratkaisu ilman alarunkoa. Joskus tarvitaan robotteja ja tehokkaita kuljetinjärjestelmiä. Compact Line järjestelmä joustaa tilanteen mukaan.
Tutustu erilaisiin ratkaisuihin, joita olemme kehittäneet yhdessä asiakkaittemme kanssa.

Aika on rahaa

Linjan käyttöönotto ei saa kestää kauan. Compact linjat toimitetaan kokonaisina ja testattuina. Niiden asennus tapahtuu todella nopeasti.

Mikä sinun tarpeesi on?

Löytyikö sopiva sovellus? Vai voisiko sen tehdä toisin? Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä juuri tähän tilanteeseen sopiva ratkaisu.

  • Beacon

Beacon Factory.

Ohjausjärjestelmä, joka kattaa kaikki tarpeet

Uudenaikainen ohjausjärjestelmä

Beacon Factory on suunniteltu rullamuovauslinjoja varten. Se voi olla käsipääte tai usean linjan yhteinen kokonaisjärjestelmä. Sen voi liittää tehtaan tietojärjestelmiin ja se mahdollistaa etähuoltoyhteydet. Se mukautuu operaattorin tai huollon tarpeisiin ja tarjoaa tuotantopäällikölle laajan valikoiman työkaluja ja raportteja.

Langattomat yhteydet

Compact teknologia tarjoaa joustavuutta ja jopa siirreltävyyttä. Ohjausjärjestelmä ei saa rajoittaa sitä mitenkään. Langattomat yhteydet ovat nykypäivää ja myös turvallisia. Koneen operointi on mahdollista langattomalla käsipäätteellä. Tietoja voi lukea ja syöttää langattomasti PC:llä, tabletilla tai jopa kännykällä.

Valtavasti ominaisuuksia

Beacon Factory tarjoaa paljon kehittyneitä työkaluja. Siihen voi tallentaa tietoja asiakkaista, materiaaleista ja tilauksista. Se raportoi ja laskee tunnuslukuja tuotannosta. Se muistaa aikaisemmat tilaukset ja uusia voi syöttää verkkoyhteyden kautta vaikka myyntikonttorista.

Anna meidän kertoa lisää

Tämä näyttää ehkä monimutkaiselta. Anna meidän yllättää positiivisesti. Teemme siitä juuri sellaisen, mitä tarvitaan. Ei yhtään sen enempää eikä vähempää. Eikä se ole ollenkaan kallis.