• Totalt ny
  • Bättre kvalitet
  • Vi tillverkar
  • Vi ökar
  • Vi hängar
  • Vi försäkrar oss
  • Vi håller priserna

Vill du veta mer? I Sverige vänligen kontakta CIDAN Machinery:

0511 40 99 95    www.cidanmachinery.se

COMPACT LINE -rullformningslinjerna

Små och kvalitativa rullformningslinjer för smala produkter

Välkomna att bekanta Er och att överraskas. Vi gjorde de tunga och klumpiga produktionslinjerna gammalmodiga. Nu är de små och flexibla. Trots det tillverkas bästa kvalitet med dem. Och tack vare den nya teknologin är de förmånliga. De tillverkas helt och hållet i Finland och därför är de pålitliga!

Man litar på oss

Av oss har man beställt närmare 50 Compact – linjer och flertalet Beacon – styrsystem. De är alla utvecklade och tillverkade av oss. Alla fullständigt i Finland. Vi litar på vårt eget kunnande och därför litar man på oss.

  • På taken

Compact falslinjer

Kvalitativa maskin- och dubbelfalsprofiler

Nya produktinnovationer

ProLock Vario är ett exempel på en nya generationens klickfalsad takprofil. Den sätter sig tätt på taket, i stället för att ena kanten sitter löst och släpper igenom vind. När en ”Sound Control” isoleringsfilt limmas på produkten, så lämnas automatiskt ett separat utrymme för den mellan skivan och taket.

ProLock Vario

ProLock Vario och filt

Nya tidens automationslösningar

Med hjälp av ”Sound Control”-filten förbättras ljudisoleringen för ståndfalsade plåtar. Filten kan monteras automatiskt i tillverkningslinjen. Att packa ståndfalsade plåtar för hand är långsamt och tungt. Med hjälp av en robot och inlindning med sträckfilm sker det förmånligt och snabbt

Limning av filt

Robotpalletering

Compact kassettsystem

Börja småskaligt och utvidga senare.

Flexibel och lönande

Systemet lämpar sig väl för tillverkning av olika profiler. Olika kassetter kan enkelt monteras på stommen. Kassetterna kan sedan enkelt lagras på en lastpall. Det här är en kostnadseffektiv lösning, som förändrar Er uppfattning om vad som lönar sig att tillverka genom rullformning
  • Tuffaste

Compact rännlinjer

Toppkvalitet med rörliga och fasta linjer.

Den lilla jätten

Fullt försäljningsdugliga uterännor från bilen på byggplatsen. Eller från under-sex-meterslinjen på fabrikens golv. Det klarar ingen annan av. I alla fall inte till våra priser. Det berättar något om den nya patenterade tekniken. Vi använder den på alla våra produkter. Om den fungerar på byggplatsen året runt, så kan man lita på den var som helst.

Med i världsrekordsättning

Vår kund bestämde sig för att göra en lång regnvattenränna. Den blev 1080 m lång. Den skulle ha blivit längre också men utrymmet tog slut. Rännan gjordes på den rörliga 4,5 meter långa Compact Line G130 rollformningslinjen. Inför testningen gjorde inga ändringar på den.

Bekanta dig med oss!

Ta kontakt och fråga mera. Det lönar sig garanterat!

Av oss kan du fråga mera

Vi ville väcka ditt intresse. Förhoppningsvis lyckades vi med det. Här var inte ännu allt vad vi kan. Be om en offert och låt oss infria vårt prislöfte. Eller fråga om något helt annat som du funderar på. Ta kontakt! Skicka ett meddelande eller ring
Epost: förnamn.efternamn@bayfire.fi

Juha Reinikka

Sales

+358 40 5664637

Sami Lahtinen

Verkställande direktör

+358 500 952856

Kari Pakkanen

projekt

+358 50 5170041