• Miksi rullamuovauslinjojen pitää olla isoja ja kalliita?

Emme tiedä mekään.

Siksi kehitimme jotain aivan uutta. Emme kilpaile raudan määrällä vaan kehitimme uuden ja kevyemmän tavan valmistaa rullamuovauslinjoja. Me emme tingi laadusta, nopeudesta tai joustavuudesta yhtään. Lisäsimme listalle vielä keveyden, pienen koon, jopa liikuteltavuuden ja tietenkin edullisen hinnan.
Tekniikkamme ei sovellu aivan kaikkeen. Mutta kapeilla tuotteilla se on ylivoimainen. Käytämme linjoistamme nimeä Compact Line koska ne ovat juuri sellaisia: Pieniä, joustavia ja edullisia. Ne ovat niin hyviä, että päätimme patentoida niiden teknologian.

Compact Line.

Compact Line tekniikka

Me muutimme ajattelutavan kokonaan: Ei enää vakiorakenteita jotka säädetään käsin. Jokainen linja on nyt yksilö, joka valmistetaan työstökoneiden tarkkuudella alusta loppuun asti.

Laatu syntyy suunnittelupöydällä

Rullaston taivutusgeometria suunnitellaan Copra -ohjelmistolla. Apuna käytetään FEM – venymäanalyysityökalua ja tuloksena syntyy ns. taivutuskaavio. Sen avulla kuvataan hyvin tarkasti ohutlevyn taipuminen rullastossa vaihe vaiheelta. Jokainen mitta ja muoto viedään CAD tiedostoihin.

Tarkkuus säilyy valmistusketjussa

Rullien lisäksi myös rungot ja muut osat valmistetaan työstökoneilla CAD – tiedostojen mukaisesti. Kaikki osat sopivat suoraan oikeille paikoilleen. Tämän vuoksi linjoissa on hyvin vähän säätöä vaativia kohteita. Se merkitsee luotettavuutta, laatua ja myös edullista hintaa.

Tukeva rakenne rullastossa

Akselit ovat kiinteät ja rullat pyörivät laakereiden varassa. Jokainen akselipari muodostaa kehän, jonka sisällä muovausvoimat pysyvät. Akselien kiinnitys on epäkeskinen. Sitä kiertämällä säädetään rullavälys erittäin tarkasti. Se myös pysyy paikoillaan. Rullaston geometriasta tulee tarkalleen taivutuskaavion mukainen.

Rungot tehdään kerralla valmiiksi

Rungot valmistetaan teräslevystä työstämällä suurella tarkkuudella. Se on mahdollista, koska niihin ei välity muovausvoimia. Jokainen muoto on tarkalleen taivutuskaavion mukaisessa paikassa. Tarkkuus pysyy myös kovassa käytössä. Se näkyy lopputuotteen laadussa. Ja kun kaikki tehdään kerralla kunnolla, niin se näkyy myös hinnassa.

Toivottavasti tämä herätti mielenkiintosi ja haluat tutustua meihin tarkemmin. Me kerromme mielellämme lisää.